Tak for i år

20121111-191626.jpg

Bogmessen er overstået, og det var kaotisk, men spændende og sjovt at være en del af.

Vi var programsat til lørdag kl. 13.30 på People’s Press stand. Vores samtalepartner var Søren Dahl fra P4s populære Café Hack. En mand der selv har slået sine folder i både musik- og showbranchen, så vi vidste, vi var i rigtig gode hænder.

20121111-191937.jpg

På forreste række sad Judy Gringer og var et levende bevis på den historie, vi har skrevet. Hun var nemlig med fra Prebens tidligste tid på ABC Teatret og en central del af den unge, frække gruppe af Stig Lommers stjerner.

Vi talte om, hvorfor Preben Kaas har fortjent en biografi. Hvad der gør ham til en stjerne og et af revyens største talenter. Om den betydning han har haft for revyen i dag også. Hans betydning for nutidens store stjerner som Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Per Pallesen. Om hans musikalitet i de numre, han skabte til sig selv og Jørgen Ryg. Hvor fantastisk sjovt og inspirerende miljøet på ABC var – også selv om de knoklede hver time på dagen og måske drak lidt rigeligt. Omend det først var i tiden med Simon Spies på Mercur Teatret, at han begyndte at drikke whisky også i dagtimerne.
Og så pointerede vi, hvordan alle, vi har talt med, har fået varme i stemmen og glød i øjnene, når de talte om Preben. At selv om han havde sine mørke sider, så er de mennesker, han har været i berøring med stadig ramt af ham og hans generøsitet og begavelse.

Vi signerede bøger og fik en snak med købere og læsere. En fortalte, han havde set Piaf-forestillingen den aften på Bellevue Teatret, der senere sluttede med, at Preben gik hjemmefra, og aldrig kom igen. En anden havde også læst “Kammerat med solen”, hvilket jo altid glæder os!

20121111-193542.jpg

Andet oplag af bogen er i trykken. Og der blev også fyldt nye eksemplarer på hylderne på People’s Press stand, mens vi var der. Inden vi sev videre ud i Bella Centret for at se, hvad de andre forlag har på deres reoler og program. Ikke indenfor revy- og morskabsteatret, for der er det vores eget forlag, der sidder på de tunge titler her i efteråret.

Over 29.000 besøgende gik igennem sluserne til Bella Centret i weekenden. Det var en forøgelse på 5000 gæster.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s