Reaktioner fra familien

Ugebladet Her & Nu har lavet en god reportage i denne uges blad. Nikolaj, Lie Kaas, Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard og Daimi sætter hver især ord på Prebens betydning

Her & Nu har en fin billedreportage i fra receptionen i sidste uge. Under overskriften “Takker ham for alt” beskriver bladet kort, men præcis og rammende stemningen og fakta. Tak for det!

20121107-231841.jpg

Bedst er det selvfølgelig at se på tryk, at Nikolaj Lie Kaas er “glad for at have læst bogen om min far. Der var en masse, jeg ikke vidste om ham” og Lisbet Dahl, der siger, at “Efter at have læst bogen kan jeg igen huske, hvorfor jeg elskede ham.”

Husk I kan møde os på Bogmessen lørdag kl. 13.30 i samtale med Musiker og Café Hack bestyrer Søren Dahl!

Reklamer

4 thoughts on “Reaktioner fra familien

 1. Er det muligt I kan skrive interviewene=artiklerne, I har lagt op (kommer til at lægge op fremover) af, så det er muligt at læse teksten, for os, der ikke nåede at købe bladene – og har ret svært ved at læse teksten på hvert af selve jeres affotografede billeder af artiklerne? Det kunne være rart!

  Frederik T.
  P.S. Er det virkelig rigtigt at der endnu kun er to anmeldelser af jeres bog – skrevet af hhv. Gregers Dirckink-Holmfeldt og Henrik Lydding? (Sikkert stavet forkert i farten!?!) Jeg har søgt og søgt på både Google og Yahoo og har kun fundet frem til de to anmeldelser. Ret underligt, synes jeg, da mange aviser og blade jo lavede rigtig megen foromtale!

  Og er der – i øvrigt – planer om at udgive den kriminalroman som Preben Kaas var ved at lægge sidste hånd på ved sin død (så vidt jeg læste i et af hans sidste interviews havde han skrevet den færdig og rettet=korrekturlæst den igennem en første gang, men skulle til at rette den igennem for anden gang. Eller er det så uheldigt at den er gået tabt efter hans død? Den udkom jo aldrig…)

  • Kære Frederik
   Tak for dine mange spørgsmål!
   Nu prøver vi at tage dem fra enende af, har vi glemt nogle, så skriv igen!
   Mht artiklerne, så er det faktisk bevidst, de er lagt op sådan. Der er klare regler for, hvor meget man må bruge artikler på egne sider, og derfor er det gjort sådan. Det er ikke voldsomt meget, man må citere. Hvor der er links til artiklerne på bladenes hjemmesider, kanvi lagt links til dem. Men det er jo så ikke dem alle.
   Så desværre.

   Det er helt i orden, du prioriterede mors fødselsdag :-)! Der skal ikke lyde bebrejdelser herfra. Men det var en fin messe.

   Ja, det var kun Berlingske og JP, der havde anmeldt indtil igår. Hvor der så også var en anmeldelse af Per Theil i Politikens Bøger-sektion. Og så har Jacob Wendt Jensen lavet en meget fin og vidende anmeldelse af den i Skuespillerforbundets blad Sceneliv. Den ligger sandsynligvis som pdf på forbundets hjemmeside. Måske ikke endnu, bladet er kommet i starten af denne uge kun, men du kan google skuespillerforbundet.
   Der er voldsomt pres på kultursiderne, hvad angår bøger i ugerne op til Bogmessen, så det er faktisk ret pænt, at vi er anmeldt så hurtigt i de tre store dagblade.

   Mht lydbog bliver vi dig svar skyldig. Det sker uden tvivl på et tidspunkt, men der plejer at gå noget tid. Med vores Stig Lommer biografi fra 2009, kom den først et lille år efter.

   Sjov ide med kriminalromanen. Men spørgsmålet er, hvor meget den findes. Vi har ikke set den fysisk, og der var ikke noget fra den i de papirer, vi lånte af Lisbet Dahl og som nu er på Revymuseet. Vi tror, han småskrev på den, men at han ikke er nået ret langt, og at den nok mestendels har eksisteret i hans hoved.

   Tak for de engagerede spørgsmål! Skriv endelig, hvis der er andet, du vil vide.

   Mange hilsner Jakob og Rikke

 2. Takker mange gange for det fyldestgørende svar, som jeg desværre først har set nu. DERFOR det pinligt, sene svar! 😉 Apropos Lisbet Dahl, mon så ikke hun kan spørges til råd om, hvorvidt krimien er gået tabt eller ej? Hun var jo sammen med ham, da han skrev (på) den… At hun så er en travl dame med ekstremt mange bolde i luften, formegentlig, er så en anden sag, men nu BEHØVER den jo ikke, nødvendigvis, lige at udkomme “i morgen”, HVIS den altså stadig eksisterer!

  Atter engang: Tak for svar – og rigtig godt Nytår!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s