Nedtællingen starter

Om en uge udkommer bogen

Vi er i gang med at lægge sidste hånd på et releasearrangement på dagen lige nu. Der er så mange, der har bidraget til vores arbejde, at vi godt vil samle dem og sige tak. Ikke mindst fordi vi ved, at det ikke har været helt let for dem at fortælle om Preben og deres oplevelser med ham. Han var et komplekst menneske, og har præget mange på rigtige gode, men ind imellem også ubehagelige måder.

I denne uges Billed-Bladet har bladet klippet noget af det, hans to sønner Jeppe Kaas og Nikolaj Lie Kaas fortæller om deres far og hans ægteskab med deres mødre, Ulla Steen og Anne Mari Lie, i vores bog. Preben forlod begge drenge, da de var ganske små, Jeppe var nyfødt, Nikolaj et par år. Men selv om de ikke kan huske at have boet sammen med deres far har han selvfølgelig præget dem alligevel. Ligesom ikke mindst de to med deres karriere indenfor teater, film og musik tit er blevet spurgt om deres far, sammenlignet med ham og har skullet forholde sig til ham i offentligheden.

Billed-Bladet har fået et fortryk af bogen, som de har læst. Og de skriver om den, at “allermest bevægende er det selvfølgelig at læse om Prebens fire ægteskaber og fem børn, som han aldrig rigtig formåede at knytte sig til”.

Det havde helt bestemt sin pris at være på toppen af dansk revy og underholdning i 1960’erne og 70’erne. Især da festen stoppede.

20121025-231432.jpg

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s