Går Preben Kaas igen?

På forsiden af denne måneds Ud & Se finder man Lisbet Dahl, der sminker sig klar til Cirkusrevyen.

Bladet har fulgt hende en aften i sommer og over flere sider fortæller hun om sit liv med Cirkusrevyen – men også Prebens betydning for det liv og for at det er her, i Klampenborg, hun er i dag: “…selvfølgelig skulle jeg møde Preben, for han lærte mig jo alt om Cirkusrevyen.” som hun selv siger i interviewet.

Måske ved han det godt. For da Lisbet Dahl i sommer fejrede sit 40 års jubilæum som revyskuespiller skete der lidt mange mærkelige ting i løbet af den aften. Det startede med en lysestage, der gled ned og splintredes, senere var det en glasbowle der styrtede sig ned fra en skillevæg, inden aftenen rundede af med et billede i glasramme, der sprang ned fra sømmet. “Det er Preben”, sagde Lisbet. Mest som en joke, for “han er ikke den i hendes døde omgangskreds, som har været flittigst til at give lys fra sig”.

Det har han vel egentlig heller ikke grund til? For det går jo forrygende ude på Bakken under Lisbet Dahls kyndige ledelse.

Hvad det er hun lærte af Preben Kaas og hvordan det gav sig udslag – det skriver vi meget mere om i “Det bli’r vinter førend man aner”, som Lisbet Dahl selvfølgelig har været en væsentlig kilde ti

Rikke Rottensten

 

Ud & Se for september måned kan fås på alle stationer og i togene. Interviewet med Lisbet Dahl er af Frank Stokholm og de fantastiske fotos har Maria Fonfara taget.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s